Rumpupiirit

Shamaaniseura ei ole rumpupiirien järjestäjä eikä vastaa niiden toiminnasta, vaan ne toimivat itsenäisesti. Jos paikkakunnallasi on toimiva rumpupiiri tai haluaisit kerätä ihmisiä kokoon sitä varten, voit ilmoittaa siitä Shamaaniseuran verkkosivuilla ja Kumu-tiedotuslehdessä.

Ilmoitukset ja muutokset osoitteeseen: [email protected]

Espoo

Shamaaniveljet järjestävät rumpupiirejä neljännesvuosittain, kevät- ja syyspäiväntasauksena sekä kesä- ja talvipäivänseisauksena. Paikka on Suomen luontokeskus Haltian tapahtumakentän kota (Nuuksiontie 84, 02820 Espoo). Tule mukaan kokemaan yhdessä rummuttamisen tunnelma. Ota mukaan oma rumpu tai jokin muu soitin, jos sinulla on, laulukin lasketaan soittimeksi. Voit toki tulla vain kuuntelemaan ja nauttimaan. Istutaan nuotion ympärillä, soitetaan, jutellaan, ollaan yhdessä ja yhteydessä. Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton ja päihteetön eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Sopii myös lapsille.

Shamaani-illat: Tule mukaan rauhoittumaan, rentoutumaan ja päästämään irti stressistä. Shamaanimatka on meditaatio, joka tehdään shamaanin tapaan. Shamaanirummun matala kumiseva ääni resonoi ja värähtelee kehossasi. Se saattaa sinut meditatiiviseen tilaan, jossa voit kohdata oman voimaeläimesi ja/tai sisäisen Itsen. Voit tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta. Teemme kaksi matkaa ja halutessasi voit kertoa niistä kokemuksiasi. Ota mukaan avoin mieli ja muistiinpanovälineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset ylös. Matkaamme tuoleilla tai makuualustoilla, voit ottaa oman makuualustan, kevyen peiton ja tyynyn sekä huivin silmille, jos tarvitset. Tule mukavissa vaatteissa. Tapahtuma on päihteetön.

Lisätiedot ja tarkemmat aikataulut ja paikat löydät www.shamaaniveljet.fi/tapahtumat sekä shamaaniveljet facebook. Lisätietoja saat myös sähköpostitse [email protected] ja 0400 446784 / Roy.

Helsinki

Jo Kumuu! -shamanistinen rumpupiiri kokoontuu Helsingissä aina kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 18–20. Piiri sopii niin uusille kuin vanhoillekin matkaajille, tuttavallisesti ja turvallisesti. Löydät meidät Telegramista: https://t.me/joinchat/kutX_JEGF-xlMTk0 ja Mewestä: https://mewe.com/join/jokumuu. Lisätietoja kokoontumispaikasta ja ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected].

Rumpupiiri kokoontuu Helsingissä Era Novan salissa. Mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa kokemusta. Oma rumpukaan ei ole välttämätön. Jokaisessa piirissä on teema, jota käsitellään yhdessä erilaisten harjoitusten, rumpumatkojen ja seremonioiden kautta. Lisätietoja piireistä saat osoitteesta www.luovapolku.fi tai https://www.facebook.com/luovapolku/ tai liittymällä Facebook-ryhmään Rummun laulu. Ilmoitukset löytyvät myös Era Novan omilta sivuilta. Piirien vetäjänä toimii Hanna Ojanen.

ValonKosketus järjestää shamanistiseen tapaan rumpupiirejä Täydenkuun päivien voimakkaissa energioissa. Lähdemme shamaanimatkalle esivanhempiemme tapaan. Pääohjelma pitää sisällään noin tunnin kestävän yhteisrummutuksen. Pitkän rummutussession aikana voi välillä levätä ja vastaanottaa rumpuhoitoa. Lisätietoa https://valonkosketus.fi/shamaanirumpu/

Hämeenlinna

Ikiaikaiseen luontoviisauteen herättelevä rumpupiiri Hämeenlinnassa. Kokoontuminen noin kuukauden välein. Jokainen kokoontuminen sisältää alustusteeman, johdetun rumpumatkan sekä purkukeskustelun. Vetäjänä Juha Kivinen. Lisätiedot: p. 040 868 5549, s-posti juha(at)henkinenopas.fi, www.henkinenopas.fi. Tervetuloa!

Inkoo, Raasepori, Siuntio ja Hanko

Rumpupiirit Inkoo, Raasepori, Siuntio ja Hanko,

löytyvät ryhmästä; https://m.facebook.com/groups/771894346254117/  Ilmoitattehan siellä alueen mahdollisista shamanistisista tapahtumista.

Dia Hohdevirta järjestää tilauksestanne mm. piirejä, kursseja, seremonioita ja siunauksia, häneltä saatavissa myös erilaisia yksittäis- ja tai ryhmähoitoja sekä elämänkehärumpuja, kysy lisää meilitse; [email protected]. Dia toimii suomeksi, på svenska and also in english. Kiitos ja kohtaamisiin.

Joensuu

Rumpupiiri Joensuussa Lämpimästi tervetuloa rumpupiiriin Joensuussa! Rumpupiirit toteutetaan täydenkuun aikaan ajankohtina klo 17.00-19.00:  Ma 6. maaliskuuta, Ke 5. huhtikuuta, Pe 5. toukokuuta, La 3. kesäkuuta 2023 Kalmonkatiskan kodalla Joensuun Kuhasalossa. Kevään rumpupiireissä syvennymme piirityöskentelyyn, ja kevään rumpupiirien teema on ”Kasvua luonnon voimassa” kohti kevättä ja kesää! Ohjaajana Ipsu Saari. Oviraha 15 EUR sis ALV. Yhteystiedot: [email protected]. Nettisivut: https://www.karhuntalo.com/fi/rumpupiiri

Kemi, Tornio, Keminmaa, Tervola, Ylitornio

Meri-Lapin ja lähikuntien rumpupiirit järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti kysynnän mukaan. Rumpupiiri voi olla joko shamanistinen matka tai ohjattu rumpumeditaatio eri teemoilla. Oma rumpu ei ole välttämätön. Osallistua voit turvallisesti ilman aiempaa kokemusta. Voit myös ehdottaa sopivaa paikkaa lähialueella. Osallistumismaksu vaihtelee osallistujien määrän mukaan n. 5 -10 €, jolla katetaan tilavuokria ym. järjestelykuluja. Lisätietoa rumpupiireistä ja järjestämisajankohdista sähköpostitse: [email protected]  Rumpupiireistä ilmoitetaan myös kotisivuilla: https://jaanakuu.fi/rumpupiirit

Lohja

Neljä Tuulta -yhdistys järjestää rumpupiirejä Lohjan alueella. Uudenkuun Voimapiiri kokoontuu kuukausittain Uudenkuun iltana ja tarpeen tullen piirejä järjestetään muulloinkin. Tarkemmat tiedot tapahtumista ja rumpupiireistä saat: [email protected] tai soita lisätietoa Virko Kolulahti 045 272 4003 ja www.fourwinds.fi ja facebook.com/groups/4tuulta/

Sipoo

Shamanistinen rumpupiiri kokoontuu Sipoossa Lilla Villanin salissa noin kerran kuukaudessa. Mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa kokemusta. Oma rumpukaan ei ole välttämätön, mutta mikäli sinulla sellainen on, niin se on tervetullut mukaan. Hinta vaihtelee osanottajamäärän mukaan 5–10 €/hlö (jolla siis katetaan tilan vuokra). Tiedot rumpupiiristä saat sähköpostitse [email protected]

Tampere

Shamanistinen rumpupiiri kokoontuu Tampereella säännöllisen epäsäännöllisesti. Voit osallistua oman rummun kanssa tai ilman, aiempaa kokemusta ei tarvita. Jokaisella kerralla on oma teemansa jota yhdessä käsittelemme. Piireistä ilmoitetaan facebookissa www.facebook.com/Lovesta.crafts. Lisätietoja saat osoitteesta [email protected]

Turku

Turun Rumpupiiri Kuuttaren kehä on shamanistinen rumpupiiri, jonka toiminnasta vastaa Saila Anttila. Rumpupiirin tavoitteena on henkinen kasvu, parantaminen ja parantuminen, itsetutkiskelu, toisiltamme oppiminen, asioiden jakaminen, keskinäinen luottamus ja yhteisöllisyys. Juhlistamme myös eri kuunvaiheita ja vuodenkierron merkkipäiviä aina mahdollisuuksien mukaan. Tulevista rumpupiiriajoista saa lisätietoa sähköpostitse [email protected], lisäksi ilmoitamme piirien kokoontumisesta Neljän Tuulen tai Lehto ry:n Facebook-sivuilla.

Rumpupiiri kokoontuu Turussa noin kerran kuussa. Kokoontumiset ovat Alkuvoimalla, Halistentie 2. Mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa kokemusta. Oma rumpukaan ei ole välttämätön. Jokaisessa piirissä on teema, jota käsitellään yhdessä rumpumatkojen, harjoitusten ja seremonioiden kautta. Vetäjänä toimii Hanna Ojanen. Lisätietoja piireistä saat osoitteesta www.luovapolku.fi tai https://www.facebook.com/luovapolku/ tai liittymällä Facebook-ryhmään Rummun laulu.

 


Jos paikkakunnallasi on toimiva rumpupiiri tai haluaisit kerätä ihmisiä kokoon sitä varten, voit ilmoittaa siitä Shamaaniseuran verkkosivuilla ja Kumu-tiedotuslehdessä.

 

Shamaaniseura ry
[email protected]