KUMU

KUMU (ISSN 1796-9409) on Shamaaniseura ry:n jäsenille lähetettävä tiedotuslehti, joka ilmestyy n. kerran vuodessa joko sähköisenä (pdf-muodossa) tai paperisena. Sähköinen versio lähetetään jäsentiedotteen mukana jäsenen sähköpostiin ja paperinen postitse jäsenelle. Ensimmäinen KUMU ilmestyi lokakuun lopulla vuonna 1995.

Kuvita tai kirjoita KUMU:un

KUMU:un haetaan jatkuvasti kuvia ja kirjoituksia.

KUMU syntyy kirjoittajien omien kokemusten ja mielipiteiden jakamisen ilosta. On ilahduttavaa lukea, miten monella tapaa ja eri perinteiden kautta shamanismi elää mukanamme arkipäivässä. Lehden kirjoittajat vastaavat aina itse tekstien sisällöistä ja mielipiteistään, kunnioitetaan toistemme mielipiteitä ja haastetaan toisiamme kirjoittamalla omista kokemuksistamme ja näkemyksistämme. KUMU syntyykin vain yhdessä tekemällä, vapaaehtoisvoimin.

Te, hyvät seuran jäsenet ja tulevien artikkelien kirjoittajat olette KUMU lehden toimittajia
ja henkimaailma sen päätoimittaja. Siispä toivoisimme, että sinäkin ilahduttaisit seuran jäseniä ja kirjoittaisit seuraavaan Kumu-lehteen. Jos et keksi mistä kirjoittaisit, tee vaikka matka ja kysy päätoimittajaltamme, henkimaailmalta ja haltioiltasi, mistä olisi aika kirjoittaa.

Voit kirjoittaa tarinoita, proosaa tai runoja. Voit kirjoittaa tapahtumista, matkoista ja kokemuksistasi. Voit kuvittaa Kumua piirtämällä kuvia, maisemia ja tunnelmia. (Voit myös valokuvata.) Voit myös osallistua Kumun jatkokehittämiseen, lähettämällä palautetta tai ideavinkkejä, tai tarjoamalla osaamistasi ilmoittautumalla Kumun toimitukseen. Tervetulleita
mukaan ovat kaikki!

Lähetä kirjoitukset mieluiten OpenDocument-, RTF- tai Word-tiedostoina. Kuvien unelmaformaatti olisi TIFF ja kuvan tarkkuus 300 dpi. Jos et tiedä mitä nuo mystiset asiat tarkoittavat, älä hätäänny. Voit lähettää materiaalin melkein missä muodossa tahansa.

Jos haluat ilmoittaa myytävistä, ostettavista tms. shamanismiin liittyvistä asioista, kursseista
tai rumpupiireistä, julkaisemme niitä omalla palstallaan. Ilmoittaminen ei maksa mitään seuran jäsenille, mutta toimitus määrittelee ilmoituksen koon lehden tilan mukaan.

Lähetä materiaalisi meille toimitukseen sähköpostiosoitteeseen tai ilmoittaudu mukaan lehden tekijäksi:
[email protected]

KUMUn toimitus


Shamaaniseura ry
[email protected]