Foundation for Shamanic Studies (FSS) johdantokurssi: The Shamanic Journey to Power and Knowledge

Shamanismi on yksi ihmiskunnan vanhimmista henkisisistä tekniikoista ja se löytyy samankaltaisin piirtein eri kulttuureista ympäri maailmaa. Tuhansia vuosia ihmiset ovat käyttäneet shamanistisia menetelmiä parantaakseen mieltä ja kehoa, löytääkseen luovia ratkaisuja jokapäiväiseen elämään sekä elääkseen sopusoinnussa luonnon kanssa.

Amerikkalainen antropologi, professori tohtori Michael Harner (1929–2018) työskenteli monien eri shamaanien kanssa ympäri maailmaa. Kokemustensa perusteella hän kehitti ns. ydinshamanismin (core shamanism). Hän myös perusti säätiön, Foundation for Shamanic Studies – FSS, jonka kautta valtuutetut kouluttajat opettavat ns. ydinshamanismin menetelmiä.

Tällä FSS:n kurssilla opit shamanistisesta maailmankuvasta ja käyttämään perinteisiä shamanistisia menetelmiä. Kurssilla opit mm.:

• siirtymisen toiseen todellisuuteen eli aliseen ja yliseen maailmaan
  • tutustumisen henkioppaaseesi ja auttajaasi/voimaeläimeesi
  • shamanistisen parantamisen ja ennustamisen perusteet
  • tapoja löytää kätkettyjä henkisiä resursseja, tehdä muutoksia elämääsi ja samalla auttamaan muita

Johdantokurssin käytyäsi voit osallistua muille FSS:n etäkursseille. Edellytämme osallistujilta henkistä ja fyysistä terveyttä. Kurssi on alkoholiton ja päihteetön. Osallistut omalla vastuulla.

Tervetuloa osallistumaan!

__________________________________________________________________________

Foundation for Shamanic Studies (FSS) introductory workshop: „The Shamanic Journey to Power and Knowledge“

Shamanism is one of humanity's oldest spiritual techniques and is found with similar characteristics in cultures around the world. For thousands of years, people have used shamanistic methods to heal body and soul, find answers to questions about everyday life and live in harmony with nature.

The American anthropologist, prof. dr. Michael Harner (1929–2018) worked with many different shamans around the world. Based on his experience, he developed the so-called core shamanism. Harner also founded the Foundation for Shamanic Studies – FSS, which authorizes trainers to teach the methods of core shamanism.

In this online workshop you will learn about the shamanic worldview and how you can use traditional shamanic methods such as

• to alter your consciousness into other realities, the lower and the upper worlds
  • learn techniques that can help you discover your spiritual guides and your helpers or power animals
  • learn the basics of shamanic healing and divination
  • discover your hidden spiritual resources, transform your life, and learn how to help others

After completing the introductory workshop, you can participate in other FSS online workshops. Mental and physical health is prerequisite for participation. The workshop is alcohol and drug-free. You participate at your own risk.

We are looking forward to seeing you at the workshop!

Kurssipaikka / venue:
Etäkurssi (Zoom) / online via Zoom

Kurssiaika:
lauantai 20.2.2021, klo. 9.00 - n. 17.00 (suomen aikaa / UTC+2)
Workshop hours: Saturday, Feb. 20, 2021. 9.00 am - approx. 5.00 pm. (Finnish time / UTC+2)

Kurssimaksu / workshop fee: 75 €

Ohjaaja / Trainer: Kai Goerlich
Avustajana toimii / assistant: Annika Ritari

Kurssikieli: englanti (suomeksi tulkkaus tarvittaessa / tolkning till svenska vid behov)
Workshop language: English (interpretation into Finnish or Swedish if needed)

Lisätietoa peruskurssista / more information about the workshop: https://www.shamanism.eu/the-shamanic-journey-to-power-and-knowledge/

or to Kai

Viimeinen iloittautumispäivä: 18.2.2021.
Last day of registration: Feb. 18, 2021.