Shamanismituokio

Aika: Perjantaina 11.9.2020, klo 18.00–20.00
Paikka: Era Nova kirjakauppa, Kasarmikatu 2, Helsinki

Shamanismituokiossa Foundation for Shamanic Studies eli FSS esittäytyy ja kertoo toiminnasta yleisesti sekä eri kursseista (esittely englanniksi). Suomessa seuraava peruskurssi järjestetään heti shamanismituokion jälkeisenä viikonlopppuna 12.–13.9.2020 Era Nova kirjakaupassa Helsingissä.

Paikallinen shamanismin harjoittaja Santeri on myös mukana kertomassa paikallistoiminnasta. Hän virittää yleisön kanssa keskustelua kertoen samalla omista kokemuksistaan, mitä shamanismi voi suomalaisessa arkielämässä olla:

"Monet ajattelevat, että shamanismia ja shamaaneja ei enää edes ole. Tai on, ehkä jossakin Volgan mutkassa. Se riippuu siitä, hyväksymmekö luonnoksi sen kaiken elävän, jota meillä on ympärillämme tässä ja nyt – on se sitten pohjoisen tunturi tai hehtaari citymetsää. On se rotukissa tai ilves. On se kerrostalon pihalla kasvava vaahtera tai lapin vaivaiskoivu. Se riippuu siitä, suostummeko kuuntelemaan, mitä torin laidalla notkuvilla naakalla ja pululla on sanottavaa vai jäämmekö vain haikaillen odottamaan uljaaksi ja itsenäiseksi kuvailtua kotkaa..."

Haluatko lähemmin tutustua shamanismiin? Tai jos sinulla jo on omia kokemuksia shamanismista, millä tavalla sinä saat sen sopimaan osaksi arkielämääsi? Tule keskustelemaan!

Oviraha 5 € (maksu paikan päällä, käteinen). Ei ennakkoilmoittautumista.

Era Nova kirjakauppa
Kasarmikatu 2