Luodaan ja tuhotaan

Shamanistisessa tapaamisessa 24.4.–26.4.2020 Taidekeskus Antareksessa, Sippolassa, Pien-Liikkalantie 6:ssa.

Tutkimme shamanististen tekniikoiden käyttöä luovuuden prosessissa.

Tapaamisessa ei ole erillistä vetäjää. viikonlopun ohjelma tehdään yhdessä tapaamiseen osallistujien toiveiden ja teeman mukaan.

Tapaamisen hinta on 90 €, sisältää majoituksen residenssihuoneessa, majoitus patjamajoituksella 70 € ja ilman majoitusta 60 €. Hinnat sisältävät ruokailut. Aloitamme tapaamisen perjantaina 24.4.2020 klo. 17.00 ruokailulla. Lopetamme sunnuntaina noin klo 15.00.

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset 10.4.2020 mennessä: Mervi Erkkilä, s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja p. 041 458 3518