Lumottu laulu – shamanistinen työpaja

Aika: 26.10.2019 klo 12.30–16.30
Paikka: Taidetila Pelto, Pirkankatu 1, 33230 Tampere (käynti Mariankadun puolelta sisäpihan kautta)
Hinta: 45 € (sis. ALV 24 %)

Meillä jokaisella on ääni jolla ilmaista itseään, aivan kuten vaikka kottaraisella, harakalla ja kurjellakin. Entisaikoina kaikki lauloivat ja jokaisen ääntä arvostettiin henkilön persoonan ja hengen ilmentymänä. Tunteen ja tarkoituksen ilmaisu oli tärkeintä, sen sijaan että pyrkimys olisi laulaa musiikillisesti "oikein" tai "hienosti".

Shamanistisessa perinteessä laulu on tärkeä työkalu ja sen merkitys monitasoinen. Laulamalla tehdään parannustyötä ja muun muuassa kommunikoidaan henkivoimien kanssa, nostatetaan voimaa ja kutsutaan eksyneitä sielunpalasia takaisin kotiin.

Tässä työpajassa tutkimme omaa autenttista äänen ilmaisua. Kutsumme shamanistisessa rumpuseremoniassa henget ja parantavat voimat mukaan piiriimme tukemaan ja johdattamaan. Erilaisten harjoitusten avulla tutustumme äänen ulottuvuuksiin ja sen voimaan. Sukellamme syvälle sisimpään ja etsimme sielumme parantavaa laulua. Opimme myös turvallisen äänenkäytön perustekniikkaa.

Osallistumiseen ei tarvita aiempaa laulukokemusta.

Työpaja totetuu, kun osallistujia on vähintään viisi.

Ilmoittaudu osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja maksa osallistuminen verkkokaupassa shop.ateljeekatu.fi/Lumottu-laulu-tyoepaja

Hinta sisältää ALV 24 % sekä kahvi-/teetarjoilun. Jos työpaja peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos itse perut, maksusta palautetaan 50 %.

Sisälle pääsee klo 12.15 ja aloitamme klo 12.30. Tulethan ajoissa!

Ota mukaasi

• vesipullo
  • lämpimät, kiristämättömät vaatteet
  • istuinalusta
  • muistiinpanovälineet
  • huivi tai vastaava jolla voi halutessaan peittää silmät keskittymisen lisäämiseksi
  • helistin, tiukuja, kelloja jos sellaisia omistat
  • jokin pieni voimaesine edustamaan itseäsi keskusalttarille

Pidämme kahvitauon, jolle voit ottaa evästä mukaan.

Työpajan ohjaa Maria Salminen (s. 1980), magiaa ja shamanismia harjoittava animisti noita. Hän on harrastanut laulua koko ikänsä, opiskellen sekä tekniikkaa että hoitavaa ja maagista laulua, tutkien arkaaisia ääniä ja vapaata ilmaisua. Maria ammentaa inspiraatiota muinaisesta shamanistisesta maailmankuvasta sekä mm. suomalaisesta ja skandinaavisesta perinteestä.

Lisätietoja: www.lovestacrafts.net