Rummuntekokurssi Tunturi-Lapissa

Paikka Yli-Muonion vanha koulu

Rummuntekokurssi

Lapin Akan rummuntekokurssi
Yli-Muonion vanhalla koululla Lapin ruskan aikaan.

Kurssin hinta 255 € tai majoituksineen 275 €

Kurssilla valmistetaan oma rumpu ja rumpukapula. Valmistuksessa käytetään poronnahkaa. Kurssilla voi myös värjätä rumpunahan mieleisekseen. Lopuksi rumpu vihitään nuotiotulen loisteessa Lapin henkien ympäröimänä.

Tarkempi aikataulu ja osoite ilmoitetaan sähköpostilla kurssille ilmoittautuneille. Kurssilla paikkoja rajoitetusti max 5 henkilöä. Ole nopea ja ilmoittaudu pian!

Kurssi maksetaan kahdessa erässä:

• Ensimmäinen osa 127 €, ennen kurssia (varaus – ja tarvikemaksu). Kurssin sekä majoituksen ottajat 147 €. Tätä maksua ei palauteta osallistujan peruessa.
  • Toinen osan 128 € voi maksaa käteisellä tai kortilla kurssipäivänä.
    (Kurssin voi myös maksaa kokonaisuudessaan ennen kurssia, mutta peruuntuessa maksusta palautetaan 127 €)

Hintaan sisältyy: materiaalit, rummun- ja rumpukapulan teon ohjeistus, ruokailu lauantaina (kahvi/tee pulla, lounas ja päivällinen) ja sunnuntaina (aamupala ja nuotiolla teetä sekä tikkupullaa). Ruoka on kasvispainotteinen. Mahdolliset ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Muut lisäruokailut voi varata ja maksaa paikan päällä kurssipaikalle tultaessa.

Rummuntekokurssi

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Lämpimästi tervetuloa mystiseen ruska-Lappiin!

Lapin Akka/ Hekla Muotka
Y-tunnus 2716568-1