Luonnon sanat ja tarinat -shamanistinen jatkokurssi

Aika 20.–22.9.2019
Paikka Kustavi

Luonnon sanat ja tarinat

Tämän kurssin tarkoitus on syventää jokapäiväistä omaa yhteyttämme ympäristöömme ja ymmärrystämme siitä. Nykyisen ilmastonmuutoksen aikana on oleellista ottaa huomioon, mitä ympäristömme haluaa kertoa. Mitä luonto haluaa sanoa minulle ja muille? Miten pystymme lukemaan ja välittämään sen viestejä?

Teemme shamanistisia matkoja ja harjoituksia sisällä ja ulkona. Teemme harjoituksia, joissa kohtaamme ja teemme yhteistyötä Maan, Ilman, Veden ja Tulen kanssa. Perehdymme erityisesti shamanistiseen sanankäyttöön, tarinankerrontaan sekä matkoistamme kirjoittamiseen ja kertomiseen. Kurssin lopuksi teemme yhdessä seremonian.

Kurssi on jatkokurssi shamanistisen peruskurssin käynneille.

Kurssin hinta 300 €, sisältäen opetuksen, majoituksen ja ruoan. Ruoka on kasvis-kalaruokaa. Kurssi pidetään pienessä torpassa meren rannalla. Majoitumme kotoisasti yhteistiloihin. Ilmoittaudu Jaanalle s-postiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä varaa paikkasi maksamalla ennakkomaksu 100 € tilille FI28 5710 9720 0691 53 viimeistään 8.9.2019.  Jos kurssi peruuntuu, ennakkomaksu palautetaan kokonaan, jos perut itse, ennakkomaksusta palautetaan puolet. Viikkoa ennen kurssia saat kirjeen, jossa kerrotaan tarkempi ohjelma, reitti perille /ajo-ohjeet ja mitä tarvitset mukaan. Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, ota yhteyttä Jaanaan.

Kurssin opettajana toimii uskontotieteen tutkija ja kirjailija Jaana Kouri, s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja p. 044 569 0068. Jaana on työskennellyt shamanistisesti yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on käynyt useita shamanismin, erityisesti Scandinavian Center of Shamanic Studies -keskuksen eri opettajien kursseja ja on shamanistinen ohjaaja (shamanic counselor). Hän on järjestänyt muun muassa useita peruskursseja, shamanistisen sanan ja luonnonhenkien kursseja sekä useita shamanistisia rummunrakennuskursseja yhdessä Christiana Harlen kanssa.