Shamaanimatkoja ja tarinointia

Aika: 5.–7.4.2019: perjantai 5.4.2019 klo 18.00–21.00, lauantai 6.4.2019 klo 9.00–20.00 ja sunnuntai 7.4.2019 klo 9.00-15.00
Paikka: Kangasalan lepokoti, Ruutanantie 26, Kangasala

Lepokodin shamaanisali

Viikonloppuna vahvistamme luomisvoimaamme shamaanimatkailemalla, tarinoimalla ja kirjoittamalla.

Kenelle? Kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat jakaa kokemuksiaan shamaanimatkoista ja siitä miltä ne ovat tuntuneet tai miten ilmenneet omassa elämässä.

Kurssin vetäjät Saara ja Pauliina suunnittelevat kirjoittavansa yhdessä muiden halukkaiden kanssa shamaanimatkoja käsittelevän kirjan. Kurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua tähän kirjahankkeeseen.

Kurssille tulijoilla ei tarvitse olla aikaisempaa kirjoittajakokemusta eikä edellytetä kirjaprojektiin osallistumista.

Viikonloppuna teemme shamaanimatkoja, metsäkävelyitä ja kirjotusharjoituksia sekä tarinoimme omista matkoista yliseen ja aliseen. Teemme myös kehomielen virityksiä, jotka avaavat ajattelua ja helpottavat heittäytymään ideointiin ja kirjoitusharjoituksiin.

Osallistujien toivotaan ottavan mukaansa muistiinpanoja aikaisemmilta shamaanimatkoiltaan. Näitä voidaan käyttää aineistona kirjoitusharjoituksissa. Oma läppäri mukaan, jos sellainen on.

Hinta 200 € sisältää majoituksen (2 yötä) vaatimattomassa, mutta viihtyisässä 2 hengen huoneessa, ruokailut ja saunan (pe ja la). Työttömille ja opiskelijoille hinta on 150 €. Yhden hengen huoneesta lisämaksu 50 € (1 h huoneita rajoitetusti). Tarjolla on kasvisvoittoista kotiruokaa.

Ilmoittautuminen 10.3.2019 mennessä s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 050 598 6237. Ilmoittautuneille lähetetään lasku ilmoittautumisajan päätyttyä ja laskun maksaneille ohjelma sekä matkustus- ja muut ohjeet.

Tiedustelut Pauliina Aarva (s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.ja p. 050 598 6257) tai Saara Metsäranta (s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja p. 050 375 9641)

Ohjaajat

Saara Metsäranta on filosofian maisteri (pääaineena yleinen kirjallisuus), runoilija ja sanataideohjaaja. Hän on harjoittanut shamanismia viitisen vuotta ja osallistunut useille kursseilla ja shamanistisiin rituaaleihin. Hän on kiinnostunut luontomystiikasta ja shamanististen metodien mahdollisuuksista luovuuden lähteenä. Saara vastaa kurssilla kirjoittamisen ohjauksesta.

Pauliina Aarva on harjoittanut shamanismia yli kymmenen vuotta ja osallistunut lukuisiin shamanistisiin tapahtumiin Suomessa, Venäjällä (Siperiassa), Englannissa ja Yhdysvalloissa (Kaliforniassa). Hän on terveystutkija, tietokirjailija ja Tampereen yliopiston dosentti (terveyden edistäminen).