Shamanistisen polun perusteet

Aika 15.–17.3.2019
Paikka Halli, Viinikankatu 14–16, 33100 Tampere. Linja-autoasemalta n 1km, rautatieasemalta n 1,5km.

Tapahtuma facebookissa, jota voit jakaa: https://www.facebook.com/events/784529908573448/

Shamaanin polku on ikiaikainen ja vanhin ihmisen henkisen harjoittamisen perinne. Sen perusta on animismissa, näkemyksessä että kaikki on elossa ja kaikella on sielu. Shamanismia on harjoitettu ihmiskunnan alkuhämäristä asti monissa eri muodoissaan ympäri maailmaa, myös täällä pohjolassa. Suomessa shamaaniuden piirissä toimivia henkilöitä on kutsuttu mm Noidiksi ja Tietäjiksi.

Keskeistä shamanistisella polulla on yhteys henkiin ja sielun matkat toisiin todellisuuksiin. Erilaisin menetelmin saavutamme shamaanisen tietoisuuden ja luomme syvempää yhteyttä luontoon sekä henkioppaisiin toimiaksemme välittäjinä ja parantajina, luodaksemme tasapainoa ja löytääksemme ratkaisuja ongelmiin.

Tämän viikonlopun aikana tarkastelemme shamanistista maailmankuvaa, erilaisia näkemyksiä ja tapoja toimia. Luomme yhteyden jokaisen omiin henkiauttajiin, teemme matkoja toisiin todellisuuksiin ja opimme shamanistisen parantamisen perusteita. Saavuttaaksemme shamaanisen tietoisuuden tilan käytämme vuosituhansien aikana hyviksi havaittuja perinteisiä menetelmiä , kuten rummutusta, tanssia ja laulua. Jaamme piirissä kokemuksiamme ja opimme näin toinen toisiltamme.

Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti auttaaksemme muita sekä kokeaksemme eheytymistä omassa elämässämme. Tämän viikonlopun aikana rakennamme perustaa, jolta jokainen osallistuja voi lähteä tutkimaan ja syventämään omia yksilöllisiä tapojaan olla yhteydessä henkiin ja kulkea tätä polkua.

Tämä työpaja ei ole terapiaksi tarkoitettu, eikä korvaa lääkärin tai muun lääketieteen asiantuntijan hoitoa. Työpaja on ehdottomasti päihteetön ja päihteistä on hyvä pidättäytyä muutama päivä ennen osallisutumista. Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa. Työpaja toteutuu kun osallistujia on vähintään 6.

Kenelle työpaja sopii?

Kaikille shamanistisesta työskentelystä kiinnostuneille. Aloittelijat saavat tästä vakaan pohjan, josta jatkaa polkuaan eteenpäin. Kokeneemmalle viikonloppu saattaa avata uusia näkökulmia sekä syventäviä kokemuksia . Jokainen työpaja on osallistujiensa näköinen, ja erilaisia asioita nousee joka kerta esiin. Akuutit mielenterveyden ongelmat saattavat olla este työpajaan osallistumiselle. Jos et ole varma, ole yhteydessä.

Ilmoittautuminen: Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen lovesta.crafts ät gmail piste com. Vastausviestissä saat maksuohjeet ja lisätietoja.

Hinta: Ilmoittautumismaksu 80 € Early bird: 165 € / 145 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset), kun ilmoittaudut viimeistään 15.2.2019 Tämän jälkeen 180 € / 160 € (kokonaishinta sis. ilmoittautumismaksun) Hinnat sis. alv 24 %. Kahvia ja teetä on tarjolla, ruokailut osallituja hoitaa itse. Käytössämme on jääkaappi, kaksi keittolevyä, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Voit myös maksaa kolmessa osassa, sovitaan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Perumiset: Ilmoittautumismaksun saat kokonaisuudessaan takaisin jos perut viim. 7.3.2019 Tämän jälkeen 50 % pidätetään kuluihin. Jos työpaja peruuntuu järjestäjän taholta, kaikki maksut palautetaan täysimääräisenä.

Työpajan ohjaa Maria Helena Salminen (s.1980), yli 20 vuotta noituuksia harjoittanut, mysteereitä ja myyttisiä maailmoja tutkaileva otus. Häntä inspiroi muinaiset perinteet, etupäässä suomalais-ugrilainen ja skandinaavinen. Tärkeimpinä työkaluinaan ovat laulu, rumpu ja loitsut sekä hoitavat yrtit. Syvä suhde Luontoon ja henkimaailmoihin sekä intohimo luovuuteen ja rituaaliseen työskentelyyn ovat tärkeässä osassa hänen elämässään. Maria on opiskellut shamanismia laajasti mm. Christiana Harlen (Sola Voima) ohjauksessa. Rummun kanssa hän on työskennellyt vuodesta 2011. Erilaisia rumpupiirejä, työpajoja ja yhteisöllisiä seremonioita hän on ohjannut vuoden 2016 alusta. Hän tarjoaa myös shamaanisia hoitoja ja palveluja sekä yksittäisille henkilöille että yksityisille ryhmille. Hän on artesaani, harrastanut musiikkia koko elämänsä ja opiskelee parhaillaan luonto-ohjaajaksi. Hän on hyvin iloinen saadessaan jakaa tätä kaikkea muiden kanssa!