Korpin tanssi on kolmiosainen laulun shamanistisen parantamisen ohjaus, jossa keskitytään shamanistis-animistiseen sielutyöskentelyyn. Ensimmäinen osa on Sielunpolku ja sielunpalautus, jota seuraavat Kuolema, kuoleminen ja muutostila – transformaatio sekä Esi-isät ja -äidit: shamanistisen parantamisen jatkuvuus (järjestetään yleensä samoihin aikoihin kun Mesikämmen herää talviuniltaan).

Osat muodostavat yhtenäisen jatkumon. Aiempien työpajojen kokemukset ja opit toimivat pohjana myöhemmille oivalluksille.

Korpin tanssi: Laulu I
Sielunpolku ja -palautus
18.–21.11.2021

Perinteisesti on ajateltu, että meillä on monta sielua. Jos emme osaa käsitellä jotain tai ”elää” jonkin tapahtuman kanssa tai yritämme liikaa ja annamme enemmän kuin pystymme, voi olla, että osa sielustamme lähtee pois. Myös joku tai jokin voi ottaa tai pitää sielun osaa hallussaan. Jonkin aikaa me voimme selvitä tästä, mutta sielun kadottaminen on yksi iso syy mm. vakavissa sairauksissa.

Sielun kadottaminen tai menetys, voi aiheuttaa monenlaisia tunteita esimerkiksi irrallaan oloa omasta kehosta, omista tunteista, ihmissuhteista ja elämästä. Sielun kadottamisen tai menetyksen on voinut aiheuttaa esimerkiksi pitkäaikainen hyväksikäyttö tai sairaus, traumaattiset kokemukset kuten läheisen kuolema, ero, itsemurha-ajatukset, auto-immuniteetin ongelmat, pitkään jatkuva suru, riippuvuudet, auto-onnettomuus tai PTSD (post-traumatic stress disorder). Sielun palauttaminen on tehokas menetelmä hoitaa ihmistä näissä asioissa..

Sielun menetyksen löytyy juuret henkimaailmassa. Shamaanin tehtävä on etsiä kadonnut osa sielua ja palauttaa se henkilölle. Tästä syntyy vastuu shamaanin ja sairaan henkilön välille. Tämän kurssin aikana keskitymme sielun kadottamisen diagnosoimiseen, sielun palauttamiseen, molempien osapuolien vastuullisuuteen ja hoitamisen etiikkaan. Luomme myös katsauksen sielun palautuksen käyttöön yhdistettynä muihin terapiamuotoihin. Kurssin osallistujien on oltava hyvin maadoitettuja omassa matkanteossaan ja heillä on oltava hyvä yhteys henkiauttajiinsa (mielellään osallistunut šamanismin peruskurssille).

Sinulla ei tarvitse olla terapiakoulutusta.

Tässä työpajassa Christiana tulee kutomaan yhteen kaiken sen shamanistisen parantamisen kokemuksen, jonka hän on kerännyt, elänyt ja oppinut yli 30 vuoden aikana. Tähän yhdistyvät myös shamanistiset opetukset, joita Christiana on saanut omilta shamaaniopettajiltaan sekä hänen kokemuksensa ajalta ennen shamanistista työskentelyä. Tämä työpaja on tarkoituksellisesti monikulttuurinen.

Paikka: JoyPack, 95355 Koivu (Kemi-Rovaniemi välissä)

Hinta: 370 € sis 24% alv. ohjaus ja majoittuminen. Majoittumispakettin kuuluu liinavaatteet, pyyhkeet, ruokailut, sauna. Majoittuminen kodikas kahden hengen huoneissa/aulatilassa.

Ilmoittautumiset: Christianalle 050 494 7030 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.: Nimi, viesti KOIVUSielu. Kysymyksiä? ole hyvä ja ota yhteyttä Christianaan.

Aikataulu: Torstai klo 15 - sunnuntai klo 16 asti.

Varausmaksu 75 € viimeistään 1.11.2021. Loppumaksun tilille tai mobilepay kaksiviikkoa ennen. Jos me peruuttaa, saat palautus. Varausmaksu jälkeen saat ajo-ohjeet, ota mukaan lista.