Etsitään shamanistista materiaalia nettiin

Kuva rummuttavasta shamaanistaShamaaniseuran nettisivuille tarvitaan enemmän shamanismiin liittyvää materiaalia. Tarkoituksena on jakaa helposti tietoa shamanismista, niin shamanismista kiinnostuneille ulkopuolisille kuin myös virikkeeksi pitkäaikaisille harrastajille. Kuvailut shamanismin kaikista erilaisista suuntauksista ovat tervetulleita. Mahdollisesti tavoitteena on myöhemmin koota kirja sivuilla julkaistusta materiaalista.

Jos haluat osallistua, lähetä lähetä Shamaaniseuralle postia. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Shamaaniseuran jäsen tai kokenut harrastaja. Materiaali voi olla mitä vain, tekstejä (matkakertomuksia, artikkeleita, runoja, pohdintaa) tai kuvia. Materiaali voidaan esittää nettisivuilla joko oikean nimen tai nimimerkin kanssa tai ilman. Ilmoita, kuinka haluat tehtävän. Lähettämällä materiaalia nettisivulle annat luvan Shamaaniseuralla julkaista sen sivustolla. Mahdollisesta myöhemmästä käytöstä sovitaan erikseen.

Muutamia esimerkkiaiheita

• Kertomus shamanistiselta matkalta
  • Millaisia shamanistisia työskentelytapoja minulla on?
  • Miten shamanismi näkyy arkipäivässäni?
  • Millaisia rituaaleja teen?
  • Shamanistinen parantaminen (hoitajan tai asiakkaan näkökulmasta)
  • Shamanistiset käsityöt
  • Rituaaliesineiden tarinat
  • Kokemuksia shamanismista ulkomailta