Rumpupiirit

 

Shamaaniseura ei ole rumpupiirien järjestäjä eikä vastaa niiden toiminnasta, vaan ne toimivat itsenäisesti. Jos paikkakunnallasi on toimiva rumpupiiri tai haluaisit kerätä ihmisiä kokoon sitä varten, voit ilmoittaa siitä Shamaaniseuran verkkosivuilla ja Kumu-tiedotuslehdessä. Ota yhteyttä!

 

Espoo 

Shamaaniveljet järjestävät rumpupiirejä neljännesvuosittain, kevät- ja syyspäiväntasauksena sekä kesä- ja talvipäivänseisauksena. Paikka on Suomen luontokeskus Haltian tapahtumakentän kota (Nuuksiontie 84, 02820 Espoo). Tule mukaan kokemaan yhdessä rummuttamisen tunnelma. Ota mukaan oma rumpu tai jokin muu soitin, jos sinulla on, laulukin lasketaan soittimeksi. Voit toki tulla vain kuuntelemaan ja nauttimaan. Istutaan nuotion ympärillä, soitetaan, jutellaan, ollaan yhdessä ja yhteydessä. Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton ja päihteetön eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Sopii myös lapsille.
Shamaani-illat: Tule mukaan rauhoittumaan, rentoutumaan ja päästämään irti stressistä. Shamaanimatka on meditaatio, joka tehdään shamaanin tapaan. Shamaanirummun matala kumiseva ääni resonoi ja värähtelee kehossasi. Se saattaa sinut meditatiiviseen tilaan, jossa voit kohdata oman voimaeläimesi ja/tai sisäisen Itsen. Voit tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta. Teemme kaksi matkaa ja halutessasi voit kertoa niistä kokemuksiasi. Ota mukaan avoin mieli ja muistiinpanovälineet, jos haluat kirjoittaa matkakokemukset ylös. Matkaamme tuoleilla tai makuualustoilla, voit ottaa oman makuualustan, kevyen peiton ja tyynyn sekä huivin silmille, jos tarvitset. Tule mukavissa vaatteissa. Tapahtuma on päihteetön.
Lisätiedot ja tarkemmat aikataulut ja paikat löydät www.shamaaniveljet.fi/tapahtumat sekä shamaaniveljet facebook. Lisätietoja saat myös sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 0400 446784 / Roy.

 

Helsinki

Helsingin Perjantairumpu kokoontuu perjantaisin kerran kuussa rummuttamaan ja tekemään shamaanimatkoja. Aiempaa kokemusta ei tarvita, avoin mieli riittää. Käytämme Michael Harnerin kokoamia ja kehittämiä menetelmiä ja suosittelemme Harnerin kirjaa ”Shamaanin tie” (löytyy mm. kirjastoista). Perjantairummun perussääntöihin kuuluu luottamuksellisuus sekä päihteettömyys. Haastattelemme uudet tulijat ja annamme samalla perustiedot ryhmän toiminnasta ja shamanistisesta työskentelytavasta. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jo Kumuu! -shamanistinen rumpupiiri kokoontuu Helsingissä 1–2 kertaa kuukaudessa. Piiri sopii niin uusille kuin vanhoillekin matkaajille, tuttavallisesti ja turvallisesti. Löydät meidät Telegramista: https://t.me/joinchat/kutX_JEGF-xlMTk0 ja Mewestä: https://mewe.com/join/jokumuu. Lisätietoja (kokoontumisaika & -paikka) ja ilmoittautumiset sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Rumpupiiri kokoontuu Helsingissä Era Novan salissa. Tiedustele seuraavan piirin ajankohtaa sähköpostitse. Mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa kokemusta. Oma rumpukaan ei ole välttämätön. Jokaisessa piirissä on teema, jota käsitellään yhdessä erilaisten harjoitusten, rumpumatkojen ja seremonioiden kautta. Lisätietoja piireistä saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai https://www.facebook.com/luovapolku/ tai liittymällä Facebook-ryhmään Rummun laulu. Ilmoitukset löytyvät myös Era Novan omilta sivuilta. Piirien vetäjänä toimii Hanna Ojanen.

ValonKosketus – Kevätkauden 2021 rummutuspäivät ovat täydenkuun päivinä seuraavasti: torstaina 28.1.2021, lauantaina 27.2.2021, sunnuntaina 28.3.2021, tiistaina 27.4.2021 ja keskiviikkona 26.5.2021. Rumpupiiriin mahtuu 8 rummuttajaa. Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittauduthan hyvissä ajoin sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Aika klo 18.00–20.15. Hinta 30 € (sis. alv 10 % ja teetarjoilun). Paikka Rekipellontie 2 katutaso, 00940 Helsinki. Lisätietoa: www.valonkosketus.fi. Osallistuminen on omalla vastuulla, eikä osallistujia ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän puolesta. Mukaan osallistuu lempeä borzoi-vanhus saamaan eliksiiriä. Tervetuloa!

   

Hämeenlinna

Ikiaikaiseen luontoviisauteen herättelevä rumpupiiri Hämeenlinnassa. Kokoontuminen noin kuukauden välein. Jokainen kokoontuminen sisältää alustusteeman, johdetun rumpumatkan sekä purkukeskustelun. Vetäjänä Juha Kivinen. Lisätiedot: p. 040 868 5549, s-posti juha(at)henkinenopas.fi, www.henkinenopas.fi. Tervetuloa!

 

Inkoo, Raasepori, Siuntio ja Hanko

Rumpupiirit Inkoo, Raasepori, Siuntio ja Hanko, löytyvät Facebook-ryhmästä tai meiliyhteydellä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kokoontumiset täysinä ja uusina kuina, tasauksina sekä tilauksesta; ehdota paikkaa. Suomeksi, på svenska and in english. Oma rumpu ei välttämätön. Järjestämme monenlaisia muitakin tapahtumia, hoitoja, retkiä, leirejä ja toipumislomia. Valoisasti ja voimauttavasti tervetuloa mukaan! 

 

Joensuu

Rumpupiiri Joensuussa
Lämpimästi tervetuloa rumpupiiriin Joensuussa! Tapaamme kerran kuussa. Rumpupiirin koollekutsujina toimivat Ari Kuivalainen Healing Drum:sta ja Helena Karhu Karhun Talosta. Kaikki rummun omistajat tai rummutusta mielellään kuuntelevat lämpimästi tervetuloa. Voit ottaa paikalle oman termarin mukaan. Ilmoittautumista ei tarvita, voit vain tulla paikan päälle. Rumpupiirin osallistumismaksu 12 €. Utran saarten kodalle pääsee kävelytietä ja siltoja pitkin. Kävelytien päässä on parkkipaikka, ja paikalle pääsee hienosti myös pyörällä. Yhteystiedot: Helena Karhu, p. 040 5148 788 ja s-posti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Nettisivut: https://www.karhuntalo.com/rumpupiiri/ 

  

Lohja

Neljä Tuulta -yhdistys järjestää rumpupiirejä Lohjan alueella. Uudenkuun Voimapiiri kokoontuu kuukausittain Uudenkuun iltana ja tarpeen tullen piirejä järjestetään muulloinkin. Tarkemmat tiedot tapahtumista ja rumpupiireistä saat: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita lisätietoa Virko Kolulahti 045 272 4003 ja www.fourwinds.fi ja facebook.com/groups/4tuulta/

 

Sipoo

Shamanistinen rumpupiiri kokoontuu Sipoossa Lilla Villanin salissa noin kerran kuukaudessa. Mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa kokemusta. Oma rumpukaan ei ole välttämätön, mutta mikäli sinulla sellainen on, niin se on tervetullut mukaan. Hinta vaihtelee osanottajamäärän mukaan 5–10 €/hlö (jolla siis katetaan tilan vuokra). Tiedot rumpupiiristä saat sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

   

Tampere

Shamanistinen rumpupiiri kokoontuu Tampereella säännöllisen epäsäännöllisesti. Voit osallistua oman rummun kanssa tai ilman, aiempaa kokemusta ei tarvita. Jokaisella kerralla on oma teemansa jota yhdessä käsittelemme. Piireistä ilmoitetaan facebookissa www.facebook.com/Lovesta.crafts. Lisätietoja saat osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  

Turku

Turun Rumpupiiri Kuuttaren kehä on shamanistinen rumpupiiri, jonka toiminnasta vastaa Saila Anttila. Rumpupiirin tavoitteena on henkinen kasvu, parantaminen ja parantuminen, itsetutkiskelu, toisiltamme oppiminen, asioiden jakaminen, keskinäinen luottamus ja yhteisöllisyys. Juhlistamme myös eri kuunvaiheita ja vuodenkierron merkkipäiviä aina mahdollisuuksien mukaan. Tulevista rumpupiiriajoista saa lisätietoa sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., lisäksi ilmoitamme piirien kokoontumisesta Neljän Tuulen tai Lehto ry:n Facebook-sivuilla.

Rumpupiiri kokoontuu Turussa noin kerran kuussa. Pääsääntöisesti kokoontumiset ovat osoitteessa Arwokas – Aikuisten ja lasten hyvinvointitila, Puistokatu 18. Mukaan voi tulla myös ilman aikaisempaa kokemusta. Oma rumpukaan ei ole välttämätön. Jokaisessa piirissä on teema, jota käsitellään yhdessä rumpumatkojen, harjoitusten ja seremonioiden kautta. Osallistumismaksu on 20 €. Vetäjänä toimii Hanna Ojanen. Lisätietoja piireistä saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai https://www.facebook.com/luovapolku/ tai liittymällä Facebook-ryhmään Rummun laulu.

 


Jos paikkakunnallasi on toimiva rumpupiiri tai haluaisit kerätä ihmisiä kokoon sitä varten, voit ilmoittaa siitä Shamaaniseuran verkkosivuilla ja Kumu-tiedotuslehdessä. Ota yhteyttä!