Linkkejä

Kuva muinaisveneestä

• Awakening the Courageous Heart with Christina Pratt (USA). Christina has run a series of interviews entitled Why Shamanism Now? on radio. Most of the programmes can be uploaded or listened to via internet. Guest speakers, topics covered are many!
  • Core Shamanism – Dedicated to supporting Core Shamanic Practitioners who have completed a basic workshop. To Join you must send the date, the location, the name of the Teacher and the organisation they represented of your basic workshop.
  • Core Shamanic Practitioners' Circle – The Core Shamanic Practitioners’ Circle is a UK based circle that works to support good practice in shamanic healing and counselling.
  • Eagle's Wing – Shamanism and shamanic workshops in the UK and Ireland
  • The Foundation for Shamanic Studies – The Foundation for Shamanic Studies is dedicated to the preservation, study, and teaching of shamanic knowledge for the welfare of the Planet and its inhabitants.
  • Liinan blogi – Liina Keskimäki kertoo faktoja ja tietoa tutkimuksista sekä kuvaa omia ja muiden kokemuksia hoitamisesta, terveyden edistämisestä ja kulttuurista. Aiheita ovat mielenterveys, henkisyys, usko ja uskonnot, shamanismi, meditaatio, luonto, taide ja täydentävät hoidot, joita yhdet nimittävät vaihtoehtohoidoiksi, toiset huuhaaksi ja kolmannet uskomushoidoiksi.
  • Lehto – Suomen luonnonuskontojen yhdistys ry on kaikille Suomessa asuville luonnonuskovaisille ja luonnonuskonnoista kiinnostuneille tarkoitettu uuspakanahenkinen yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa luonnonuskontojen tuntemusta sekä yhteiskunnallista asemaa Suomessa.
  • Northern Shamanism – This web page is devoted to information on Northern Tradition shamanism. This tradition is a blend of the ancient shamanic traditions of many of the peoples of northern Europe – the Germanic, Norse, Anglo-Saxon, and a little bit of Saami, Russian and western Siberian.
  • Ratatosk – Nätverket för nordisk shamanism, sejd och runmagi
  • Sacred Hoop Magazine – A circle of Wisdom, Shamanism & Earth Spirituality since 1993. Quarterly magazine bringing you colourful information, and packed articles by leading international writers, teachers and elders.
  • ShamanPortal.org – ShamanPortal.org is dedicated to creating a vibrant global community of people striving to teach and learn about the rich heritage of Earth and Spirit honoring practiced by all shamanic traditions.
  • Shamanic Circles – Shamanic circles is a non-profit organization dedicated to fostering global shamanic community.
  • Shamanic Visions – ShamanicVisions is devoted to increasing and sustaining shamanic knowledge and practice in our world today.
  • Shamanism – Dance of the Deer Foundation: Explore, Learn, Discover. Our mission is to make readily available information on shamanism. Shamanism.com is an encyclopedia of knowledge related to the Huichol Indians and their shamanic practices. Wether you are researching for a scholarly project or someone looking for a spiritual path in life, the content of this website will hopefully provide you with some of the answers you are looking for.
  • Shamanism – The Scandinavian Center for Shamanic Studies is a small independent network, started by Jonathan Horwitz and Annette Høst, founded on teaching and encouraging the practice of shamanism.
  • Shamans and Shamanism – What is a shaman? Origin of the word "shaman". Definitions of "shaman". Aareas and frontiers of shamanism. Goals of the shaman. The initiating journey.
  • Sjamanistisk Forbund er et trossamfunn som ønsker å fremme et sjamanistisk trosbilde, samt ivareta individets og gruppers rett til å søke og utøve en sjamanistisk praksis.
  • Sjamansonen – Hva betyr sjaman? Ordet tilhører manchu-tungus-språket i Sibir. Stavelsen "sja" kommer fra verbet "å vite". Betegnelsen betyr altså "den som vet". Dette er blitt den internasjonale betegnelsen for mange spirituelle teknikker og metoder som finnes fra gammelt av blant forskjellige stammer og folkeslag, og på alle kontinenter.
  • Suomalaisen samanismin keskus – Samanismi kuuluu suomalaiseen kulttuuriperintöön. Kuitenkaan esimerkiksi kouluissa ei opeteta, että Kalevala on samanistinen eepos. Samanismi on osa meidän kollektiivista muistiamme, vanhaa kulttuurista äidinkieltämme ja kansanparannusperinnettä.
  • Suomen kalliomaalauksia – Suomen kalliomaalaukset muodostavat ainutlaatuisen visuaalisen linkin kivikautisen ihmisen maailmaan. Maalaukset on tehty 7000 – 3500 vuotta sitten pystysuoriin kallionjyrkänteisiin. Vierellä avautuva vesistö on ollut tärkeä kulkureitti.
  • Taivaannaula – Taivaannaula on poliittisesti sitoutumaton rekisteröity yhdistys, joka pyrkii edistämään suomalaisen alkuperäisuskon, suomenuskon, elävöittämistä ja tuomista osaksi nykyaikaa.

Shamaaniseura ei ole vastuussa muiden organisaatioiden tai yksittäisten henkilöiden tekemistä nettisivustoista. Jos haluat kommentoida jotain linkkiä tai lisätä jonkin linkin, ota yhteyttä.