KUMU 1/2018

Shamaaniseura ry:n tiedotuslehti
ISSN 1796-9409

Toimitukselta – kuvita tai kirjoita Kumuun

Shamaaniseuran syksyllä pidetyssä vuosikokouksessa Kangasalla päätimme yhdessä, että julkaisemme tänä vuonna 2018 kaksi Kumu-lehteä. Se oli hyvä päätös, sillä ensimmäinen Kumu-lehti on nyt kädessäsi tai sähköisenä näytölläsi. Toivottavasti olet löytänyt tästä lehdestä inspiroivia tarinoita kanssakulkijoiltasi tai mielenkiintoisen kurssin itsesi kehittämiseen.

Kumu syntyy kirjoittajien omien kokemusten ja mielipiteiden jakamisen ilosta.

On ilahduttavaa lukea, miten monella tapaa ja eri perinteiden kautta shamanismi elää mukanamme arkipäivässä. Lehden kirjoittajat vastaavat aina itse tekstien sisällöistä ja mielipiteistään, kunnioitetaan toistemme mielipiteitä ja haastetaan toisiamme kirjoittamalla omista kokemuksistamme ja näkemyksistämme. Kumu syntyykin vain yhdessä tekemällä, vapaaehtoisvoimin. Te, hyvät seuran jäsenet ja tulevien artikkelien kirjoittajat olette Kumu lehden toimittajia ja henkimaailma sen päätoimittaja. Siispä toivoisimme, että sinäkin ilahduttaisit seuran jäseniä ja kirjoittaisit seuraavaan Kumu-lehteen. Jos et keksi mistä kirjoittaisit, tee vaikka matka ja kysy päätoimittajaltamme, henkimaailmalta ja haltioiltasi, mistä olisi aika kirjoittaa.

Voit kirjoittaa tarinoita, proosaa tai runoja. Voit kirjoittaa tapahtumista, matkoista ja kokemuksistasi. Voit kuvittaa Kumua piirtämällä kuvia, maisemia ja tunnelmia. (Voit myös valokuvata.) Voit myös osallistua Kumun jatkokehittämiseen, lähettämällä palautetta tai ideavinkkejä, tai tarjoamalla osaamistasi ilmoittautumalla Kumun toimitukseen. Tervetulleita kaikki!

Lähetä kirjoitukset mieluiten OpenDocument-, RTF- tai Word-tiedostoina. Kuvien unelmaformaatti olisi CMYK-TIFF ja tarkkuus 300 dpi. Jos et tiedä mitä nuo mystiset asiat tarkoittavat, älä hätäänny. Voit lähettää materiaalin melkein missä muodossa tahansa.

Jos haluat ilmoittaa myytävistä, ostettavista tms. shamanismiin liittyvistä asioista, kursseista tai rumpupiireistä, julkaisemme niitä omalla palstallaan. Ilmoittaminen ei maksa mitään, mutta toimitus määrittelee ilmoituksen koon lehden tilan mukaan. Mikäli haluat, että ne julkaistaan seuraavassa Kumu-lehdessä, laita ne meille ennen 5.8.2018.

Toimitus