KUMU 1/2018

Shamaaniseura ry:n tiedotuslehti
ISSN 1796-9409

Toimitukselta – kuvita tai kirjoita Kumuun

Kumu syntyy kirjoittajien omien kokemusten ja mielipiteiden jakamisen ilosta.

Onko sinulla kokemuksia tai ajatuksia shamanismista? Herättelemme Shamaaniseuran Kumu-lehteä eloon ja tarvitsemme tähän teidän apuanne! Kaipaamme lehteen erilaisia kirjoituksia esimerkiksi omista kokemuksista, kirja-arvosteluita, runoja ja tarinoita. Myös kaikenlainen kuvallinen taide, kuten piirrokset ja valokuvat sekä esimerkiksi erilaiset aiheeseen sopivat kädentaito-ohjeet ovat erittäin tervetulleita! Mielikuvitus on rajana, kunhan pysyttelee shamanismin aihepiirissä.

Tässä joitain ideoita kirjoitusinspiraation pohjaksi:

• Oma polkuni, miten löysin shamanismin
  • Elämää henkioppaiden kanssa
  • Kohtaaminen luonnonhenkien kanssa
  • Kokemukseni kurssilta/ tapahtumasta
  • Työskentely voimaeläimen kanssa
  • Miten shamanismi vaikuttaa elämääni
  • Millaista apua olen saanut shamanismin harjoittamisesta
  • Esittelyssä voimaesineeni/ työkaluni/ rituaaliasuni
  • Vahva unikokemus
  • Kohtaaminen luonnonhenkien kanssa
  • Vaikutuksen tehnyt kirja

Tekstit voivat olla pitkiä artikkeleita tai lyhyitä kirjoituksia. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kirjoittamisesta, ja mitään paineita on turha ottaa: toivomme saavamme mahdollisimman erilaisia, tekijöidensä näköisiä juttuja! Shamaaniseura toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Lehti tulee jakeluun sähköisessä muodossa sekä paperiversiona. Lehteen kirjoittaneet saavat lehden ilmaiseksi riippumatta siitä ovatko jäseniä vai eivät. Shamaaniseuran jäsenille lehti lähetetään automaattisesti.

Seuraavan lehden juttujen deadline on 30.9.2020.

Ohjeita: Lähetä kirjoitukset mieluiten OpenDocument-, RTF- tai Word-tiedostoina. Kuvien unelmaformaatti olisi CMYK-TIFF ja tarkkuus 300 dpi. Jos et tiedä mitä nuo mystiset asiat tarkoittavat, älä hätäänny. Voit lähettää materiaalin melkein missä muodossa tahansa.

Suuri kiitos jo etukäteen!

Innolla odottaen,
Kumun toimitus